Nu intenționez să fac anti-reclamă vreunui produs, vreau doar să fac anti-reclamă abuzurilor de orice fel, inclusiv când vine vorba de produsele de beauty.

Și astăzi este vorba despre șamponul uscat, produs pe îl consider extrem de bun, extrem de folositor, însă trebuie avută mare grijă cu cantitatea și frecvența la care îl folosim, lucru aplicabil, repet, la absolut orice.

Eu ajunsesem să îl folosesc zilnic, și poate chiar de două-trei ori pe zi uneori, în cantități mult mai mari decât ar fi fost cazul, pentru că, părul meu roșu are nevoie să fie spălat cât de rar posibil, culoarea curgând destul mult la spălat (rar, mă refer la o dată pe săptămână, nu cum mi-aș dori, la două zile). Așadar, crezusem că am găsit soluția salvatoare în șamponul uscat. Aveam chiar și varianta mini pentru geantă. Îl luam cu mine peste tot. Îl foloseam chiar și imediat după ce îmi spălam părul, mai ales că mă ajuta și la volum, iar părul se așeza altfel, se coafa altfel, etc. Nu mai spun că îl și supuneam căldurii ondulatorului, de 210°, după ce îl dădeam cu șampon uscat, ca să fiu sigură că îl distrug până la capăt.

Șamponul uscat este pe bază de pudră. Pudra absoarbe sebumul. Sebumul are rolul de a hidrata firul de păr, iar în lipsa lui și în prezența pudrei, lucru repetat, după cum v-am spus zilnic, părul era constant uscat. Șamponul uscat, trebuie folosit la rădăcina firului de păr. De ce? Pentru că rolul lui este să absoarbă sebumul, nu să usuce firul, însă eu, folosind cantități foarte mari/utilizare, repetând procesul de n ori pe săptămână, șamponul uscat ajungea pe toată lungimea firului de păr, inclusiv pe vârfurile pe care le-a despicat și le-a dat un bust de cădere extraordinar. Așa am ajuns să fiu nevoită să tai părul aproape de umeri, nemaiavând absolut nicio variantă să repar ce stricasem. L-am regenerat în decursul unui an, cu măști, despre care o să vă spun câte ceva în vlogul viitor.

Așadar, nu faceți abuzuri de niciun fel. Dar astăzi vorbim de șamponul uscat. Nu faceți abuz de șampon uscat!

Kisses!