Healthy Plates – Două sandvișuri și o cafea, vă rog!
- Bună dimineața! Cu ce să fie? - Unul cu ciuperci și unul cu ou și niște semințe de in, dacă se poate. - Bineînțeles! Cafeaua? - Cu mult lapte [...]
Healthy Plates – Another salad
Hai să vedem ce-avem aici: piept de pui la grătar ciuperci la grătar mix de salată pătrunjel năut fiert semințe de quinoa Good enough? Pentru că sățioasă este clar. [...]
Healthy Plates – Romanesco – Ați mâncat vreodată leguma asta?
Romanesco este ceva la jumătatea drumului dintre broccoli și conopidă. Are un gust interesant. L-am fript în tigaie fără ulei împreună cu morcovi și fasole verde. Adiţional, conţine și foarte [...]
Healthy Plates – Piure de mazăre și vită la grătar
Am făcut un piure rapid de mazăre (am fiert și am pisat vreo 200g) peste care am pus puțină boia. Vita este la grătar. Și gata! Poftă bună!
Healthy Plates – Verde
Pulpe de pui superioare dezosate la grătar și o garnitură all green. Fasole verde, mazăre și broccoli. Și semințe de in peste, că na... Poftă bună!
Healthy Plates – This is a breakfast article
Și un mic dejul foarte sățios. Avem o mână de rucolla (bine, poate mai puțin de o mână), două ouă fierte bine, câteva roșii cherry și o felie de pâine [...]
Healthy Plates – Supă cremă de broccoli
Pentru supa cremă de broccoli folosesc în general: un broccoli un cartof dulce o ceapă crestată doar (pentru a o putea scoate întreagă din apă în care au fiert legumele; [...]
Healthy Plates – Orez cu legume
Avem nevoie de: orez (de preferat bazmatic + sălbatic sau orez brun) mazăre fasole verde porumb ardei gras roșu Bineînțeles că puteți folosi orice alte legume vreți. Procedura e simplă. Se [...]