Părul meu perfect drept și firul extrem de moale mi-a dat bătăi de cap ani întregi. Până nu am început să îl vopsesc și i-am schimbat, astfel, textura, nu am reușit să găsesc o soluție pentru a-i da altă formă decât cea naturală, cel puțin nu una care să reziste mai mult de treizeci de minute.

 Am descoperit ondulatorul pe care vi-l prezint astăzi la finalul liceului, în ziua banchetului, când o prietenă de-a mamei a reușit să îi dea o formă părului meu folosindu-l. Nefiind vopsit la momentul respectiv buclele s-au lăsat destul de repede dar nu la fel ca în cazul utilizării celorlalte ondulatoare pe care le încercasem până atunci.

 Are doi tamburi pe care îi putem folosi împreună înfășurând șuvițele de păr într-un fel de “8” în jurul lor, astfel obținând onduleuri lejere. Putem utiliza, însă, și un singur tambur, asemenea unui drot normal, bucurându-ne în acest fel de bucle definite de mărime medie. Astăzi, vă voi arăta a doua variantă, fiind cea pe care eu o folosesc cel mai des.

 Ondulatorul, Remington C19522 Double Barrel Pearl Curling Wand, căci despre el vorbesc, lipsește de pe site-ul celor de la Remington România ceea ce mă face să cred că nu se mai comercializează. Având, însă, în vedere că folosesc un singur tambur, v-am atașat link-ul spre un alt ondulator cu tambur de aproximativ aceeași grosime, astfel încât să puteți avea același rezultat. (click aici).