Chicas, astăzi vreau să vă arăt un ondulator foarte “rapid”. Și zic “rapid” pentru că o buclă este gata în trei secunde (and I mean it).

Ondulatorul meu minune pentru bucle mici-mici de la Aria Beauty, cu tambur de 13mm este un must la casa oricărei femei. Nu doar el ci și ceilalți frați mai mari ai lui (cu tambur de 19, 25 și 32mm). Cilindrul ceramic acoperit cu un strat special de turmalină se încălzește până la 204°C în câteva secunde (încă un motiv pentru care este un ondulator “rapid”) și nu arde părul, lucru foarte important! Când mi-a fost prezentat în Afi Palace Cotroceni, la insulița lor amenajată acolo, mi s-a făcut o “buclă” (dacă pot să o numesc așa) dintr-un singur fir de păr care a fost ținut multicel pe tambur pentru a mi se demonstra că părul nu se deteriorează datorită tehnologiei pe care ei o folosesc (tehnologie avansată cu ioni negativi și căldură cu radiație în infraroșu).

Deci e safe.

Design-ul este aderent și greutatea ondulătorului este mică – 0.11kg (conform informațiilor de pe site-ul lor) iar în cutie găsim o mănușă de protecție inclusă și o husă termorezistentă (așa că nu mai este nevoie să lăsăți ondulatorul la răcit pe undeva prin casă înainte să îl puneți la locul lui).

Cablul de alimentare este lung, de 2.7 metri iar ondulatorul are un cap pivotant la 360 de grade ceea ce face foarte comodă folosirea lui.

Vă las aici link-ul spre site-ul lor unde gășiți o grămadă de lucruri must have. Așa că dați un ochi și dacă nu mă credeți pe cuvânt, dați o fugă până la ei, în Afi, și testați orice produs gratuit (fetele de acolo se vor ocupa de părul vostru cu tot dragul iar buclele vă vor rezista chiar și o săptămână).

V-am lăsat aici un link direct spre site-ul celor de la Aria Beauty unde gasiți ondulatorul (click aici).