De mult timp n-am mai urcat un articol de beauty. Astăzi vă prezint parfumurile mele preferate. Fac parte din rutina naostră de beauty, nu?

Sunt o persoană fidelă, în general, în multe aspecte ale vieții mele, inclusiv în ceea ce privește parfumurile. Așadar, nu am schimbat multe în decursul anilor, pentru că mi-a plăcut mereu să mă identific cu parfumul pe care îl port și să îl asocieze cei din jur cu mine.

Astfel, au fost cinci parfumuri pe care le-am folosit în ultimii ani (ultimii 12, aproximativ, cam de prin gimnaziu până acum), iar cel din urmă, pe care l-am găsit după multe căutări, este cel care va rămâne semnătura mea pentru mult timp de acum încolo.

Prima mea iubire a fost un parful ieftin. Foarte ieftin. Brazil Beat, de la Avon. Costa, ultima oară când l-am luat, în jur de 20 lei și este un parfum care mie mi-a inspirat mereu vară, chiar dacă îl purtam pe tot parcursul anului. L-am avut ani de zile și chiar dacă nu persista foarte mult, mirosul era genial.

Toate parfumurile mele au același ton, iar al doilea denotă din titlu ceea ce transmite fiecare în parte: Attraction, by Avon.

Alt parfum de suflet este Masquarade, de la Oriflame, iar al patrulea este Tuberose de la Zara (care miroase extrem de bine, însă, pe pielea mea, cel puțin, nu rezistă).

Acum aproximtiv doi ani, știind că îmi creez o semnătură din parfumul pe care îl port și dorindu-mi unul de brand mai înalt, care să reziste, am pornit în căutare prin toate magazinele de profil, vreo două luni, dacă nu mai bine. Am mirosit și am răsmirosit toate parfumurile, însă niciunul nu mă făcea să simt că EL ESTE. La un moment dat, însă, a apărut Si Passione, de la Armani, și a fost dragoste la prima vedere. Am fost puțin dată înapoi, ai mei spunându-mi că pare prea dulce când îl miroseau pe tester. După multe alte parfumuri mirosite, care mă făceau să mă întorc, în final, tot la același Armani, l-am luat. Și de-atunci nu l-am mai lăsat.

Vi le-am lăsat mai jos pe toate, dar dați un play mai sus să povestim mai multe.

Kisses!