Pentru supa cremă de broccoli folosesc în general:
- un broccoli
- un cartof dulce
- o ceapă crestată doar (pentru a o putea scoate întreagă din apă în care au fiert legumele; nu o mixez cu restul)
- smântână de gătit
- sare, piper (destul de mult, după gustul meu)
Putem pune orice alte legume la fiert. Important este ca în prim-plan să fie broccoli (cantitativ).
După ce fierbem legumele dăm la o parte ceapa și scurgem apa într-un bol separat, nu o aruncăm.
Mixăm legumele și adăugăm smântână de gătit și piper (după gust).
Dacă mai este nevoie (și sigur este) să subțiem supa, adăugăm din apa în care au fiert legumele.
Potrivim de sare, de piper (mie îmi place cu destul de mult piper) and that’s all!
Putem să adăugăm crutoane. Sau semințe. Sau mai multă smântână. Sau și mai mult piper.
Poftă bunăăă!
Leave A Comment