Decembrie a însemnat mereu cea mai frumoasă perioadă din an pentru mine, așa că nu aveam cum să nu fac un vlog despre decembriele meu. Nu vreau să vă spun multe lucruri aici pentru că vlogul este destul de complex și cuvintele nu ar descrie, oricum, mai multe decât o fac imaginile.

Vreau doar să vă pun și aici fotografiile de la ședința foto pe care am făcut-o la Bogdan Grigore (Crăciun de Basm) – v-am lăsat link la nume, aici – ca să le vedeți mai bine pentru că sunt superbe.

Sărbători frumoase în continuare și pentru că se apropie finalul anului și nu ne mai vedem pe blog până după Anul Nou, sper că în 2019 ați iubit, ați iertat, ați evoluat, v-ați făcut mândri de voi înșivă și ați trăit frumos! Vă doresc un 2020 de un milion de ori mai productiv și mai plin de satisfacții personale!

Fiți buni și ajutați! Stabiliți-vă scopuri și luptați pentru ele! Dăruiți fără să aștepți ceva în schimb, conștientizați cât de minunată este lumea in care trăim și cât de norocoși suntem că vedem lumina in fiecare dimineață! Valorificați fiecare secundă și nu lăsați anii să treacă pe lângă voi degeaba! Fiți cine vreți voi să fiți și înconjurați-vă de oameni frumoși! Fiți fericiți!

A 2020 full of blessings!