Astăzi vreau să vă arăt puțin din ceea ce înseamnă o etapă a muncii unui om din on-line.

Îmi place să mă consider un content creator iar în spatele rezultatului final pe care noi îl așezăm în fața voastră, există multe stadii.

În articolul și video-blogul de astăzi o să vă prezint cum arată prima etapă a creării de conținut foto pentru feed-ul meu de Instagram.

Îmi place să fiu organizată și să îmi pregătesc din timp materialele pe care le livrez publicului meu astfel încât să nu lipsesc nicio zi din on-line.

Așadar, fotografiile pe care voi le vedeți sunt, cel mai probabil, realizate cu aproximativ două luni înainte să fie postate astfel încât, spre exemplu, pe frigul de Februarie noi pozăm ținute de primăvară pentru Aprilie și tot așa. În răstimpul dintre momentul realizării și cel al postării conținutului, acesta este editat (cu o exagerat de mare rigoare, dacă pot spune așa, pentru că după finalizarea edit-ului revin de câteva ori asupra lui pentru orice detaliu care pare, probabil, insignifiant). Urmează, apoi, așezarea în Preview și căutarea fotografiilor de fill pe care le folosesc între fotografiile cu mine, pentru a intensifica și mai puternic cromatica pe care am ales să o folosesc.

Într-o zi de shooting stabilită cu vreo două săptămâni înainte, bifăm, în general, maxim șase locații, fiecare cu ținuta ei, locații și ținute alese în prealabil în cel mai mic detaliu (cum va fi prins părul, ce accesorii voi purta, din ce unghiuri vor fi făcute fotografiile, ordinea locațiilor în funcție de așezarea lor și de lumina de afară, etc.)

O zi din asta nebună începe în jur de nouă dimineața, zece maxim, cu machiajul, aranjatul părului și ridicarea Kristinei de acasă (în general facem fotografii împreună deși se mai întâmplă să îmi cadă și alți prieteni în mreje și să mă ajute). Hainele sunt călcate, puse pe umerașe, notate ținutele complete în telefon (cu toate detaliile pe care le-am menționat mai sus) și așezate în mașină cu o seară în urmă.

Când suntem gata, începe nebunia propriu-zisă pe care vă invit s-o vizionați în video-blog-ul aferent articolului de față.

Rezultatul final l-am atașat în clip așa că nu are rost să adaug și aici fotografiile. Sunt, de altfel, și pe Instagram unde voi termina cu postarea lor în aproximativ o săptămână (menționez data filmării de mai sus, respectiv cea în care am făcut conținutul, anume 23 Martie; ca să înțelegeți).

Nu știu dacă ar mai fi ceva de adăugat așa că enjoy our kind of shooting day!