Am inclus articolul ăsta în categoria “Lifestyle” pentru că educația constantă face parte din stilul meu de viață.

Așadar, pe lângă multitudinea de cărți pe care v-am tot arătat-o de-a lungul timpului atât aici cât și pe stories în Instagram, mai am un mic mare prieten care îmi este alături aproape în fiecare seară: Platforma Upriserz.

Pe scurt, este o platformă de cursuri online de educație antreprenorială: Business, Financiar, HR & Echipă, Mindset, Leadership, Marketing. Cu alte cuvinte, AUR!

Ne place să fructificăm fiecare moment și să nu simțim că pierdem timp prețios așa că, în Martie 2020, la început de Lockdown, am făcut cea mai bună investiție pe care puteam să o facem: un abonament premium pe Upriserz care nu a fost extrem de ieftin, pentru că informațiile valoroase costă. Trebuie conștientizat faptul că nimic nu vine gratis, e nevoie de bani pentru resurse, fie ele umane, fie de altă natură, iar educația noastră ar trebui să merite investiția. Plus de asta, tot ce ne ajută să evoluăm, ne va face, la un moment dat, să câștigăm mult mai mulți bani decât dacă nu am fi avut acces la informațiile respective, iar investiția va fi scoasă foarte repede, believe me!

Descrierea pe scurt a ceea ce găsiți pe Upriserz am făcut-o, beneficiile vi le-am enumerat de multe ori, de câte ori am avut ocazia… Ce pot să vă mai spun este că Lorand Soarez Szasz este fondatorul și coach-ul principal, alături de el, în cursuri fiind și alți traineri. Găsiți acolo, pe lângă cursuri, înregistrări de la conferințe și interviuri cu oameni care au mers, deja, pe drumul pe care noi vrem să mergem.

Sunt multe de descoperit pe platformă, iar dacă banii și independența financiară se află în lista ta de valori, interesul și focusul care va veni automat de la sine, vă va duce acolo unde trebuie să fiți.

Bineînțeles, puteți să nu rezonați cu Lorand sau cu platforma lui. Puteți chiar să nu rezonați cu subiectul deloc, ceea ce nu e o problemă. Important, însă, este să ne găsim punctele de interes, să ne identificăm valorile și să ne educăm în direcția lor. Paleta de coach este atât de vastă, încât nu aveți cum să nu vă identificați cu niciunul. Spre exemplu, mie îmi mai place foarte mult de Onețiu. I-am văzut câteva webinarii, i-am citit cartea, i-am văzut toate clipurile din YouTube (știți câtă informație valosoasă este acolo? Și e gratis!). De Pera, iar, îmi place – axat pe psihologie transpersonală. Monica Ion, iar, predă tehnici de remodelare a creierului, sau chiar John Demartini și Brian Tracy, dacă ne ducem mai sus. La cărți, am și mai multe nume să vă dau, dar le descoperiți ușor-ușor, în vlogurile dedicate lor.

Știți cum facem? Nu mă credeți pe mine. Întrați în lumea educației financiare măcar puțin, cât să gustați și să vedeți cum e. Și vorbim apoi.

În ultimul timp, mult mai mulți tineri sunt interesați de partea financiară, ceea ce este minunat pentru că noi ne creăm viitorul. Lumea se schimbă, din ce în ce mai multă lume începe să conștientizeze importanța educației și să vadă oportunitățile în perspectivă. Sunt cărți, pe care le-am citit, scrise cu o sută de ani în urmă, cu principii care se aplică și acum în studiul antreprenoriatului, dar pe care lumea abia începe să le descopere. Și e bine că încet încet, oamenii încep să se dezvolte. Încep să crească și din ce în ce mai mulți vor ajunge să trăiască, nu doar să existe, pentru că asta trage după sine atingerea independenței financiare.

V-am mai spus și aici, dar și cu alte ocazii: nu mă credeți pe mine. Dar întrați puțin pe drumul ăsta și sigur nu veți mai concepe să pășiți pe altul!