Știți că vă vorbesc despre cărți și despre importanța educației de câte ori am ocazia, iar povestea articolului de astăzi pornește fix de la asta. Vă explic imediat.
Învățasem grafică singură din on-line, m-a ajutat la început și un prieten cu primii pași, v-am povestit articolul anterior despre asta. Însă deja simțeam limitarea informațiilor disponibile la un simplu click pe YouTube. Mă lovisem, într-o întâlnire care viza o posibilă angajare, de termeni pe care nu îi știam și eram conștientă că pasul următor în evoluția mea ca grafician era un curs acreditat, în urma căruia să am și titlul respectiv în acte, nu doar verbal. Aici, însă, a intervenit teama de necunoscut, de ieșire din zona de confort și de faptul că nu sunt suficient de bună, temeri de care ne lovim toți, probabil, la un moment dat.
Cum toate deciziile mari au nevoie doar de un moment de declic care să dea primul (și de fapt cel mai important) imbold, la fel s-a întâmplat și în cazul de față. Citeam o carte de dezvoltare personală, “Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” a lui John Maxwell, ca să fiu mai exactă, iar într-o sesiune pre-somn târzie, pe la 2 noaptea, un pasaj din carte a activat ce trebuia. În secunda doi am închis cartea, am făcut vreo oră de research în on-line și, pe la 3 m-am înscris la cursurile de grafică ce urmau să înceapă în câteva săptămâni, fix următoarea zi după ce ne întorceam din concediul din Cipru. Asta s-a întâmplat în Octombrie 2019, iar imaginile cu școala din video blog-ul de azi sunt, bineînțeles, filmate tot atunci.
Așadar, Pixellab a fost alegerea mea. Traineri super mișto, pe care și acum îi stresez cu întrebări atunci când nu mă descurc la ceva (thanks Andrei), oameni deschiși și dornici să te ajute, mediu primitor, o pisică ce toarce în brațele tale la cursuri și un certificat acreditat care s-a lăsat așteptat din cauza pandemiei.
Imagini, povestiri pe marginea lor (pentru că sunt câteva) și prezentarea site-ului, toaaaate le găsiți mai sus, în video. Iar dacă am omis ceva ce ați fi vrut să știți, message me sau intrați pe pixellab.ro unde sunt sigură că veți găsi răspunsul la orice nelămurire.
Enjoy the vlog up there!