Am căutat ceva rochia pentru cununia noastră. Cel mai mult online. Am trecut prin multe variante pe care, însă, nu le găseam în țară și nu am vrut în niciun caz să cumpăr rochia pentru evenimentul ăsta important fără să o probez.

Am căutat, după cum știți deja, o croitoreasă care să îmi promită realizarea unei rochii “la fel ca în poză”, însă niciuna dintre cunoștințele mele nu a putut să îmi recomande pe cineva cu garanție de 100%.

Așadar, am pornit, efectiv, în căutare prin magazine. Finalizarea “expediției” o vedeți în vlog. Nu vă spun aici mai multe. Vă las doar o fotografie cu câteva dintre modelele pe care le-am găsit în online, dar fără posibilitate de probă. Doar ca idee.

Am trecut prin mult mai multe modele de-a lungul ultimelor două luni, iar acum, trecem la nivelul următor: sandalele. Ce va ieși de aici și la ce voi ajunge în final, vedeți direct în cinematicul ce îl voi posta imediat ce îl vom primi de la videograful nostru, după evenimentul pe care ABIA ÎL AȘTEPT!

 

Așadar,cam atât, momentan, despre lucrurile rezolvate deja. Ne revedem, pe această temă, atunci. Cu actele semnate și cu numele schimbat în buletin.

Much love!