Salata asta este extrem de sățioasă însă nu se prepară atât de repede ca o salată pe care o faci în cinci minute, în grabă.
Vom folosi:
- un avocado copt
- baby spinach
- năut
- brânză (eu am folosit telemea cu verdeață de la Hochland)
- un ou
- quinoa
- mix de semințe (in, susan, floarea soarelui și dovleac)
Separat, de seara, punem la hidratat semințele de quinoa și năutul. A doua zi fierbem năutul (până îl putem lua în furculiță; nu m-am uitat niciodată la ceas când îl fierb însă durează câteva ore; la început va trebui să luați spumă care o să se formeze; trebuie, de asemenea, completat vasul cu apă de câte ori este nevoie).
Oul este prăjit în puțin ulei de măsline.
În rest, tăiem avocado-ul, brânza, așezăm toate ingredientele într-un bol și presărăm, peste, mixul de semințe. Salata are un aer foarte proaspăt datorită culorilor și este, după cum v-am spus mai sus, foarte sățioasă.
Leave A Comment