Salata asta este extrem de sățioasă însă nu se prepară atât de repede ca o salată pe                                  care o faci în cinci minute în grabă.

      Vom folosi:

  • un avocado copt
  • baby spinach
  • năut
  • brânză (eu am folosit telemea cu verdeață de la Hochland)
  • un ou
  • quinoa
  • mix de semințe (in, susan, floarea soarelui și dovleac)

Separat, de seara, punem la hidratat semințele de quinoa și năutul. A doua zi fierbem năutul (până îl putem lua în furculiță; nu m-am uitat niciodată la ceas când îl fierb însă durează câteva ore; la început va trebui să luați spumă care o să se formeze; trebuie, de asemenea, completat vasul cu apă de câte ori este nevoie).

Oul este prăjit în puțin ulei de măsline.

În rest, tăiem avocado-ul, brânza, așezăm toate ingredientele într-un bol și presărăm, peste, mixul de semințe. Salata are un aer foarte proaspăt datorită culorilor și este, după cum v-am spus mai sus, foarte sățioasă.