După cum știți, toate articolele de “Healthy Plates” pe care le postez de când am deschis blog-ul, sunt create pe baza fotografiilor pe care le încărcam în stories în ultimul an de facultate, când am început să am un stil de viață sănătos.

Tocmai de aceea, nu întotdeauna calitatea materialului foto este extraordinară, dar am făcut atât de multe lucruri diferite în perioada aceea, și le-am fotografiat pe toate, și cred atât de mult în faptul că mâncarea sănătoasă este bună rău și dacă o faci și eye catchy e și mai și, încât ar fi fost păcat să nu vi le arăt și vouă. Înainte să deschid blog-ul, când pregăteam articolele, am scris tot ce am postat de atunci în această categorie și mai sunt încă șapte articole programate. Ceea ce înseamnă că, am pregătit în prealabil material pentru (20 februarie 2019 – 16 decembrie 2020) un an și 10 luni de postări constante. Dar cred că deja v-ați obișnuit cu organizarea mea dusă la extrem, nu? (Știți că am pregătite vloguri până în Noiembrie 2021 – filmate, montate, articole scrise).

Oricum, cert e că, atunci când și aceste ultime șapte articole de “Healthy Plates” vor fi postate, voi trece cu ideea categoriei la următorul nivel. Tranzitul deja l-am început, pentru că am postat deja două rețete filmate și am alte câteva pregătite. Vom transpune totul, așadar, pe partea de video, vlogurile urmând să fie alternate cu cele din restul categoriilor, așa cum v-am obșnuit deja.

Următorul video blog de “Healthy Plates” va fi postat curând și am multe alte idei notate pentru a fi filmate.

Și acum, că am punctat ce aveam de punctat, să trecem la ce se află în poza de mai sus, nu?

Piureul de morcovi este făcut simplu, prin pisarea morcovilor fierți în prealabil. Vita este la grătar. Trebuie ținută destul de puțin, astfel încât carnea să rămână roșie pe interior. Peste, am pus puțină ceapă, sare și piper.

That’s all!