Avem nevoie de:

  • un cartof dulce
  • o mână de baby spinach
  • 5 linguri de boabe de fasole roșie
  • 5 linguri de boabe de porumb
  • o jumătate de legătură de pătrunjel (tocat mărunt)
  • piept de pui (cantitatea este la alegere)
  • parmezan (cât de mult/puțin vreți voi)
  • guacamole
  • tortilla

Într-o tigaie punem pieptul de pui tăiat cubulețe și îl frigem câteva minute până când carnea se albește, punem cartoful dulce peste pui, în cubulețe și el, și amestecăm câteva minute. Punem restul ingredientelor (spanacul, fasolea, porumbul și pătrunjelul) și mai lăsăm câteva minute pe foc după care acoperim tigaia cu un capac și ne ocupăm de guacamole (rețetă pe care am să v-o arăt în alt articol).

Pe o tortilla pe care o încălzim pe ambele părți pe foc într-o tigaie (nu trebuie lăsată mai mult de 20-30 secunde pe fiecare parte pentru a nu se arde) punem pe jumătate din ea compoziția care a stat până acum in tigaie acoperită de un capac și presăram peste parmezan. O impăturim, o tăiem în trei și o servim cu guacamole.

This is so good!