Am folosit:

  • 500g ciuperci champignon
  • un morcov
  • o ceapă (crestată, doar, pentru că nu am vrut să o mixez alături de ciuperci și morcovi)
  • smântână de gătit
  • sare, piper

Am pus la fiert ciupercile curățate (cu tot cu codițe), morcovul curățat și tăiat în bucățele mai mici pentru a fierbe mai repede și ceapa curățată și crestată cât să nu se desprindă nicio foaie din ea în timpul fierberii. După ce le-am luat de pe foc am scurs apa într-un bol separat pentru a o folosi mai târziu. Am mixat ciupercile și morcovul după care am adăugat smântână de gătit (puteți pune ce cantitate vreți). Am pus puțină sare și mai mult piper (încerc să folosesc cât mai puțină sare în general, și aceea neiodată ). Am adus supa  la densitatea dorită cu ajutorul apei rămase din fierberea legumelor și gata.

Pentru plating am folosit o lingură de smântână normală, două feliuțe de ciuperci rumenite puțin în tigaie, o “felie” de pâine uscată cu semințe și usturoi, câteva semințe de in și o frunză de pătrunjel.

Dacă aveți alte idei de plating-uri, vă aștept pozele pe Instagram!