Combinația de avocado și ou poșat este una dintre preferatele mele pentru micul-dejun. Pâinea este prăjită iar singura diferența între jumătatea de avocado din stânga și cea din dreapta este că cea din stânga este zdrobită cu o furculiță iar cea din dreapta, tăiată. Nu conține nimic în plus una față de celalaltă. Au, în schimb, amândouă, lămâie stoarsă peste.

Cele două ouă poșate au condimente peste (nu unele anume; în stânga e oregano iar în dreapta, nici eu nu mai știu exact). De poșat, eu le fac în felul următor: pun apă la fiert cu puțin oțet (care împiedică împrăștierea oului); în momentul în care fierbe apa, o amestec astfel încât să fie în mișcare în momentul în care pun oul crud, nelăsând-ul, astfel, să se lipească de fundul ibricului/cratiței (chiar dacă fac mai multe ouă, le fac pe rând). Nu sting focul înainte să pun oul, îl dau, însă, mai încet. Las oul să fiarbă 1-2 minute și scurg apa. Este modul meu preferat de a face ouăle. Try it!