Despre geanta de maternitate mi s-a propus, la un moment dat, să vorbesc, așa că voi lăsa într-un articol scurt ce am luat cu mine (și ce nu mi-a folosit deloc).

Pentru Clara doar hăinuțele de ieșire din maternitate, însemnând un body cu mânecă lungă, o pereche de pantalonași, una de șosețele, și un pampers.

Pentru mine, în schimb, am luat tampoane de sân, lanolină, lenjerie intimă de unică folosință, tampoane pentru lehuzie, bustiere de alăptare, șosete, trusa de machiaj, apă micelară și dischete demachiante, pieptăn, periuță electrică, pastă de dinți, gel de duș, deodorant, parfum și cred că atât.

Nu am folosit din lista de mai sus aproape nimic, pentru că Sanconfind mi-a asigurat absolut toate lucrurile de care aveam nevoie. Aveau chiar și periuță de dinți, însă eu am folosit-o pe cea electrică, adusă de acasă. Am mai folosit tot ce ține de machiat și demachiat, pieptănul și deodorantul.

Pentru naștere am mai avut la mine boxa portabilă care a mers non-stop de când am ajuns în rezerva mea până am plecat acasă (a venit cu mine chiar și la naștere) și o sticluță de ulei esențial de lavandă pentru aroma-terapie pe care, însă, n-am simțit nevoia să îl folosesc.

Am mai avut căștile și o carte la mine, dar nu le-am folosit.

Aici se termină acest articol extrem de scurt, făcut la cerere, cu informații puține dar, sper, folositoare.

Conținutul genții de maternitate depinde foarte mult unde nașteți și ce vi se oferă acolo. Așadar, luați doar ca reper ce am pus eu în a mea.

Naștere ușoară și întâlnire magică să aveți!