Decembriele ăsta a fost cu puține activități, dar, cu siguranță, cel mai frumos de până acum.

Primul lucru crăciunistic de anul ăsta, ședința foto de Craciun, s-a întâmplat la 1 Noiembrie, însă am fost atât de concentrați pe a o ține pe Clara suficient de liniștită pentru a rezista la trei ținute, încât efectiv am uitat să filmez. Dar vă las fotografiile mai jos cu ce a ieșit, pentru că sunt magice. Îi mulțumim tare Oanei (@acephotography.oana) pentru ele.

A urmat, la final de Noiembrie, o vizită la Jumbo pentru a face un mic upgrade globurilor din brad. Încă o comandă la Sinsay a făcut upgrade-ul complet și ne-am apucat, pe 1 Decembrie, de decorat casa. Primul nostru Crăciun în apartament și primul cu dragostea vieții noastre.

Clara a adormit în leagănul ei în timp ce noi împodobeam bradul cu colindele pornite. A fost frumos tare. Acasă la noi e iubire și liniște multă.

Pe 5 Decembrie am fost să vedem aprinderea luminițelor din oraș, apoi am pregătit ghetuțele și l-am așteptat pe Moș Nicolae care ne-a adus tuturor câte ceva.

Aproape de 25 Decembrie am împachetat toți trei cadourile pentru cei dragi și am făcut o seară de film de Crăciun cu pizza, turtă dulce și lapte (de cocos) în living, în timp ce Clara a adormit la sân.

În dimineața de Crăciun ne-am desfăcut împreună cadourile și i-am primit pe ai noștri, la prânz, la masă.

Clara a fost îmbrăcată festiv, dar s-a schimbat repede într-un body cu mânecă scurtă pentru că era mult prea cald pentru mâneca lungă și materialul grosuț al body-ului pregătit pentru masa de Crăciun. A fost și destul de agitată și a plâns mult la început pentru că au venit toți ai noștri odată și au fost multe energii venite spre ea în același timp. Până la urmă, însă, s-a liniștit, după un somn la mami în brațe pe salată boeuf (fără mazăre) și sarmale în foi de viță (încă n-am introdus varza) servite lui mami de către tati. Friptura și cozonacul le-am mâncat singură, cu Clara jucându-se în legănel cu cartea ei senzorială.

Cam așa cu Decembriele nostru.

La voi cum a fost?