Dacă ești un bărbat trecut de 50 ani, “în floarea vârstei”, care a fost atras de titlul vlogului meu și de imaginea pe care o afișez, vrei mai mult și esti curios sa vezi ce se ascunde în cele câteva minute de monolog, te rog, pardon, VĂ rog respectuos, pentru ca sunteți aproape de vârsta tatălui meu, să mă ascultați până la capăt.

“Dragă domnule,

Tind să cred că în decursul anilor ați acumulat suficientă experiență și ați ajuns la un nivel destul de avansat în ceea ce privește înțelepciunea astfel încât veți putea înțelege ce am să vă transmit.

Presupun că nu suferiți de lipsă de capital, având în vedere că sunteți interesat de dorințele unei femei de vârsta mea, altfel nu ați fi putut spera, măcar, la ceva atât de crud. Și cred că înțelegeți foarte bine ce vreau să spun. Doar că, stimate domn, în lumea dumneavoastră plină de plăceri nerefuzate și de fantezii implinite la un cont bancar distanță, existăm și noi.

Cu toate că poate ne considerați doar parțial inabordabile (pentru că voi “puteți avea orice” în definitiv), sunt nevoită să vă dezamăgesc. Cu toată stima. Noi, cele în care refuzați să credeți, vrem să vă rugăm să ne respectați. Să nu ne confundați cu cele la care sunteți nevoiți să lingeți unde au scuipat alții pentru a le câștiga. Înțelegeți și acceptați că modul subtil de a vă refuza nu este o invitație la încercări repetate ci pur și simplu este o dovadă de respect pe care vă rugăm să ne-o întoarceți. Dacă vă refuzăm politicos nu veniți ostentativ mai aproape de noi și nu încercați să ne puneți protector mâna peste umăr ca mai apoi să vă alunece rătăcită spre a ne verifica dotările. Nu fiți libidinoși. Nu cădeți în penibil!

Acceptați existența noastră, a femeilor care nu își aleg iubirea dintr-o grămadă de portofele îngroșate în peste jumătate de secol. Nu ne creați scârbă și nu ne dezgustați, vă rog! Normal că sunteți liberi să vă retrăiți tinerețea, însă dacă o femeie va dori să și-o piardă pe a ei, vă va da semne clare. Va fi inabordabilă, dar totuși deschisă, vă va face să vreți să o câștigați. În niciun caz nu se va comporta respectuos, conform vârstei dumneavoastră, și nu vă va refuza subtil, retrăgându-se elegant.

Dar nu cred că aveți nevoie de lecții pentru o îndeletnicire aprofundată de voi în ani.

Cu stimă,
o femeie căreia îi puteați fi tată”