Moda accesoriilor de păr a luat amploare în ultimul timp, iar cele prețioase, ca cel pe care îl port în outfit-ul de astăzi, sunt prezente în toate magazinele.

Cordeluța aurie matlasată cu ștrasuri aplicate, așa cum o prezintă cei de la Zara, a fost 89,90 lei și este superbă, dând un plus de eleganță unei ținute atunci când este purtată.

Bluza plisată cu guler înalt, tot de la Zara, a fost 129,90 lei. Materialul este fin și vaporos iar manșetele sunt elastice. Bluza are dublură la interior și o deschizătură la spate (la baza gâtului) cu închidere cu nasture.

Pantalonii legging cu nastrui (tot de la Zara) au talie medie, buzunare false, închidere laterală cu fermoar și îi găsiți la 99,90 lei.

Botinele tip șosetă sunt Stradivarius. Materialul și tocul mic, de 7cm, le face extrem de comode și, în general, le iau cu mine atunci când am de făcut drumuri pe jos, fiind una dintre cele mai comode perechi de încălțăminte cu toc pe care le am. Prețul este irelevant (plus că nu mi-l amintesc) având în  vedere că nu mai sunt pe stoc, făcând parte din colecția de anul trecut. Modelul, în schimb, îl gășiți la multe branduri si voiam să vă asigur că este unul foarte comod.