Outfit de toamnă cu căruțul. Next Level-ul meu actual.

Printre multe comenzi la H&m cu body-uri, păturici și prosopele cu glugă, am aruncat și rochia de față plus jacheta asta oversized pe care mi-o doream de ceva timp. Modelul mi-l doream. Pe ea am găsit-o când am prins niște reduceri mari și am zis că trebuie să profit de ele și pentru mine, nu doar pentru Clara.

Pe lângă asta, mi-am dorit o poză cu căruțul, așa că am luat aparatul cu noi la plimbare și probabil la fel vom face de fiecare dată când voi vrea să pozez un outfit în următoarea perioadă.

Așadar, rochia-cămașă cu mâneci bufante,scurtă, din țesătură din amestec de viscoză, cu guler, deschizătură în V în față și platcă cu pliu la spate, a fost 89,99lei. Are cusături la umeri, orientate în față, mâneci, după cum am spus, bufante, lungi, cu nasturi la manșete. Croiala este rotunjită la bază, ușor mai lungă la spate.

Jacheta oversized din țesătură de poliester 100% reciclat, cu guler, nasturi în față și buzunare mari cu clapă la piept, a fost 159,99lei și, deși este din colecția actuală, este out of stoc pe această combinație de culori. Umerii sunt căzuți, cu cusături ușor orientate spre înainte, mânecile lungi, cu manșete cu nasturi și tiv rotunjit.

Ghetele mele de piele de la dEpurtat le știți, rucsacul alb de la Mohito la fel. Iar locația a mai fost exploatată și anterior: Palatul Culturii din Ploiești.