Să ne luăm un moment de apreciere pentru ghetele mele noi de la Reserved!

Le ador, efectiv!

Nu le aveam în plan, dar, într-o zi, când căutam cu totul altceva, m-au atras luminile și organizarea noului Reserved din Shopping City să intru. Și, la final, m-a făcut și să cumpăr. “Ca să înțelegeți ce înseamnă un iluminat făcut cum trebuie!”, cum ar zice soțul meu.

Revenind, ghetele sunt din piele și au fost 200lei. Mi-a plăcut mult talpa track și calitatea lor. Vă las fotografiile de prezentare din site mai jos, să le vedeți mai detaliat.

Blugii de astăzi sunt ZARA, din colecția actuală. Mom fit, teoretic, conform specificațiilor din site, dar mi-e greu să cred, la cât de micuți sunt. Am luat cel mai mic număr. 34, mai exact. Mă strâng puțin în talie, dar 36 deja îmi erau măricei. Sunt cu talie înaltă și efect prespălat. Îmi plac tare și chiar aveam nevoie de un refresh pe partea de blugi.

Cardiganul meu este H&m și l-am luat în toamnă, special să pot alăpta ușor cu el. Pe dedesubt am un maieu basic de la Zara, model din care nu mai ies de când cu Clara. Am, cred, același model în șase culori diferite.

Clara are botoșei de lână de la English Home, pulover, pantalonași și turban de la H&m și un guler de lână de la Scutecilă.ro.

Practic, fotografiile le-am făcut pentru că mi-a fost drag tare de outfitul Clarei, dar dacă tot aveam pe mine articole noi, pe care nu vi le-am mai arătat, am zis că este un moment bun.

Locația, Palatul Culturii Ploiești. Clasic. Nu că am avea aici prea multe locuri instagramabile.

Vă las, că ieșim la plimbare.

Duminică minunată să aveți!