Mi-am dorit mult ghetele din outfit-ul de astăzi, dar oscilam atât de mult între trei combinații de culori încât mi-a luat doi ani până să ajungă la mine în dressing.

Am optat pentru varianta muștar pentru că se potrivesc perfect cu geaca de la Zara pe care o am de mai bine de cinci ani și care rămâne preferata mea deși începe să îmbătrânească (iarna asta i-a cedat fermoarul de la unul dintre buzunare).

Ghetele, ca să revin la ele, sunt D.Franklin. Sunt îmblănite și, deci, extrem de călduroase (dar nu impermeabile), dar, cu toate astea, preferatele mele din această iarnă! Nu le-aș mai da jos din picioare!

În altă ordine de idei, vă prezint outfit-ul meu de zi cu zi pe care îl port în plimbările cu Clara și Emilian din serile de iarnă cu temperaturi sub 7°C.

Puloverul este tot prieten de demult, avându-l de prin 2017 de la H&m, iar pantalonii sunt NewYorker, luați în sarcină, când îmi doream haine cât mai comode.

Căciula cu ciucure este H&m și ea și o am cred că de vreo doi ani, iar rucsacul este Mohito. Îl știți de mult  timp și pe el.