Ultimele luni de sarcină prinzându-mă vara, n-am avut decât o singură rochie cu mânecă lungă în garderobă, pentru plimbările din serile mai răcoroase. Ca și celelalte articole pe care mi le-am cumpărat pentru perioada sarcinii, am luat în calcul și posibilitatea purtării lor ulterior acestei perioade, iar această rochie nu face excepție de la acest principiu.

Largă, lungă, în formă de A, cu o croială extrem de lejeră și un decolteu stil tunică, dar larg, rochia este de la H&m și a fost 129 lei, dar, din păcate, nu se mai găsește online. Am uitat complet, atunci când am luat-o, să salvez fotografiile de produs din site, așadar nu am detalii, așa cum v-am obișnuit în toate articolele de fashion.

Rochia este din țesătură de viscoză, are mâneci raglan cu manșete înguste și deschizătură cu nasture îmbrăcat. Fente pe laterale la bază. Necăptușită, dar și destul de opacă, așadar nu prezintă probleme de transparență.

Saboții din imitație de piele sunt tot H&m și i-am luat la același preț cu rochia. Au vârful pătrat, toc bloc mic, de 5 cm, și barete late, răsucite pe picior. Sunt extrem de comozi.

Închei astfel, cu acest articol, scurta serie de “Pregnancy Fashion”.

Thank you for reading me!