În weekend am fost la petrecerea de botez a unui viitor prieten al buburuzei noastre, petrecere ce a avut loc în aer liber, în curtea conacului Ivan din Pisculești, Prahova.

Am purtat o ținută lejeră, de vară, formată din sandalele tip șlapi pe care vi le-am arătat articolul trecut, o salopetă despre care vă povestesc imediat și câteva accesorii.

Așadar, luându-le pe rând, salopeta dark yellow/patterned, așa cum este prezentată pe site, este H&m și are bretele subțiri, reglabile, ce se leagă la spate. Este confecționată din țesătură texturată d-un amestec de viscoză, cu decolteu în V în partea din față. Salopeta are și un cordon lat ce se prinde în talie, însă eu nu l-am folosit. Modelul părții inferioare este croit larg pe picior și lung până la gleznă. Articolul nu este căptușit, dar nici extrem de transparent. Mărimea pe care eu am luat-o este XL, iar prețul a fost de 129,99 lei.

Accesoriile sunt Daniel Wellington: ceasul Quadro Pressed Melrose, brățara rose gold “Classic Bracelet” și colierul din colecția “Elevation” în aceeași nuanță.

Iar ca să bifez și informațiile despre ținuta soțului meu, a purtat o cămașă din in și o pereche de pantaloni din același material, ambele articole fiind de la Colin’s și o pereche de espadrile de la Zara Man. Are și un ceas de lemn la mâna dreaptă, de la Plantwear, dar nu se vede în fotografie, așa că doar vi-l puteți imagina. Îl găsiți în articolul cu ținutele pe care le-am purtat la cununia noastră civilă.