Nu este un overall ci un body de catifea și o pereche de pantaloni din același material. Treaba e că merg atât de bine împreună încât nici nu îți dai seama că sunt două piese separate.

Pantalonii sunt un XS veritabil (că doar îmi trebuie cea mai mică mărime orice aș îmbrăca), evazați, extrem de comozi, lungi până în pământ (să nu vă prind că va scurtați pantalonii de genul cât să se vadă puțin vârful pantofului. Not ok!), achiziționați de la Bogas, un magazin on-line pe care îl gășiți la o căutare pe Google. Au câteva lucruri drăguțe pe acolo și am avut o perioadă acum aproape doi ani când mi-am cumpărat de câteva ori de la ei in decurs de câteva luni.

Body-ul este de la Bershka din colecția de Revelion de anul trecut. Mi-ar plăcea să vă scriu prețurile tuturor articolelor din această categorie de blog însă nu am preconizat atunci că voi avea nevoie de ele așa că nu am avut inspirația să le notez.

Cerceii sunt, într-adevăr, o piesă de rezistență. Sunt geniali. Au o greutate considerabilă, necesită un mic sacrificiu să îi porți, dar merită (piesele statement sunt pe departe preferatele mele). Îi găsiți în H&M la 60 lei.