Multe ținute de prezentat din ultimele postări din feed-ul meu de Instagram, așa că am grăbit puțin și articolele de fashion din blog. N-am urcat niciodată un articol de fashion în mijlocul săptămânii, însă vreau să vă arăt topul de față mai în detaliu, până nu trecem în Instagram la alte ținute.

Este Zara, din colecția trecută. Nu știu dacă mai îl mai găsiți în magazinele online, poate doar câte unul rătăcit prin cele fizice. A fost 129.90 lei, este cropped, cu decolteu în V (destul de generos), închidere frontală cu fermoar metalic argintiu li mânecă 3/4.

 

Geanta și cizmele le știți, le am de ceva timp și le-am povestit mai pe larg în cadrul altor articole  din blog în care și-au făcut apariția.

Atât de tare mă oftică faptul că nu am mai cumpărat o pereche de cizme identice atunci când am avut ocazia… Sunt, cu siguranță, cizmele mele preferate și le-am purtat epuizând toate combinațiile de haine care le puteau include. Anul trecut le-am dus la doctor pentru că vârfurile nu mai erau ce trebuia, iar tocurile se sgâriaseră deestul de mult din cauza condusului. Mi-e teamă că sezonul ăsta le-a fost ultimul, deși poaaaate reușesc să le mai trec printr-o iarnă.

Ca să trecem de cizme, unghiul din care am făcut fotografiile de mai sus cu Arcul de Triumf, este unul pe care îl ochisem de mult timp. Am vrut să îl filmez și să îl exploatez în fotografii cu Dede odată cu vlogul “Top 10 locuri instagramabile din București”, însă am umblat atât de mult în ziua aia încât era deja întuneric atunci când i-a venit rândul și n-am mai putut face nimic. În schimb, l-am prins la poze cu Kristina, într-o zi fără obiectiv wide. Rezultatul a fost că a trebuit să scoatem telefonul și să ne folosim de el pentru fotografiile cu noi din cap până-n picioare, lucru pe care nu obișnuim să îl facem. Așadar, fotografia cu toată ținuta este ca să nu spune că am fost degeaba în locație, dar trebuie refolosit unghiul, în altă ținută, cu siguranță (și cu un obiectiv wide). De claxoanele interminabile tip “fluierat fete care fac poze”, nu mai zic nimic. Uneori am impresia că Bucureștiul e o junglă cu oameni din ce în ce mai puțin adaptați secolului.

Bun. Închei, deci, articolul de astăzi cu promisiunea de a reveni la Arc pentru a-l pune în valoare cum trebuie din unghiul cu pricina.

Ne vedem vineri pe YouTube!

Much love!