Știți deja că tonurile de maro, nude-urile, albul și negrul sunt culorile pe care le port cel mai des. Și blugi, că na…

Ținuta de azi are două piese de pe About You. Fusta de la Edited 3/4 este dintr-un material aderent, dintr-o combinație de crep & vâscoză. Are o textură fină, pică greu, dar este și vaporoasă în același timp. Nu știu cum să v-o explic exact. Fotografia de produs de jos cred că vă face o idee. Cureaua din talie este detașabilă și, după cum se vede, este din același material. V-am pus aici și link-ul către fustă. O au și pe bleumarin, dar maro-ul ăsta a fost perfect pentru mine! Mărimea mea este 34, asta ca să vă faceți o idee.

Geanta, tot de pe About You, este de la Aldo. Nu mai este disponibilă pentru a vă atașa link-ul aici, însă o găsiți și pe alte platforme.

Are două barete detașabile, una dintre ele ajustabilă, iar cealaltă, pe care o și vedeți în fotografii, este accesorizată cu o eșarfă care dă un anumit aer genții. Ca și buzunare, are două, unul exterior și unul interior, ambele cu fermoar, iar sistemul de închidere este prin capsă. Ca material, piele ecologică (90% poliuretan, 10% poliester), iar căptușeala este 100% poliester.

Peste body trecem repede. L-am tot avut prin ținute. Este un body de catifea de la Bershka.

Sandalele, în schimb, nu îmi vine să cred că nu le-am purtat până acum în nicio ținută pe care să v-o prezint, pentru că, in real life, le port destul de des. Le am de foarte mult timp, de la RLV (magazin din Ploiești despre care v-am mai spus, și pe care îl găsiți și în MegaMall București) – am impresia că le găsiți și pe dEpurtat. Sunt foarte comode!

Am uitat de locație, deși nu cred că era cazul :D. Arcul de Triumf, București, iar unghiul este prins din Herăstrău.

Kisses!

See you in the next article!