Știți că aproape toată garderoba mea se învârte în jurul unei palete destul de mici de culori (nudes, alb & negru; și blugi… se pun la culoare?)

Ei bine, îmi caut un palton de iarna trecută și nu m-a încântat nimic. Acum o lună, aproximativ, l-am găsit pe acesta de la Zara, singurul pe care îl probasem și îmi venea ok închis. Este căptușit și e confecționat cu țesătură din amestec de lână. Gulerul este cu rever, mâneca lungă, cu umăr accentuat, buzunare laterale, deschizatură în partea de jos la spate și închidere frontală cu nasture. Îl găsiți la 349.90 lei, fiind disponibil același model și pe negru.

L-am mai pozat într-o ținută, așa că vă mai las două fotografii și trecem la cizme.

Revenind, vreau să vă spun că iarna asta am cumpărat ceva încălțăminte, iar perechea asta de cizme este una dinte ele. Sunt eeeextraordinar de comode! Au tocul mic, de 7.5cm, așa că porți tocuri, dar ai impresia că nu, sunt imitație de piele și au fost 169lei. dEpurtat.

P.S.: mi-am mai luat o pereche camel, fix cu aceeași dimensiune la toc. Sunt geniale!

Maleta o am de ceva timp, de la Bershka și v-am mai arătat-o. Colierul este Zara, din colecția actuală, metalic, cu lanțuri din verigi diferite și închidere cu carabină. Pusesem ochii pe altul, însă n-am fost suficient de rapidă și nu l-am mai găsit în stoc. Totuși, ăsta e mai drăguț și mai elegant (îl ratasem anterior).

Ah, și fotografiile (primele) sunt făcute în Valea Regilor.