În fotografiile de astăzi castelul iese mai mult în evidență decât ținuta, astfel încât era musai să îl menționez și în titlu (ar fi fost păcat să tai pozele astfel încât să nu se mai vadă frumusețe de arhitectură).

Așadar, după ce vă bucurați puțin de locație, să trecem la ce port.

Haina de blană (artificială), de un negru intens, pentru că  ăsta a fost criteriul principal după care am ales de unde să o cumpăr, este de la ChicDiva și a fost 269 lei. Are un sistem de închidere cu “moș și babă” și ține de cald, contrar așteptărilor, având în vedere că nu este îmblănită pe interior. Am plătit-o cu cardul așa că am avut transportul gratuit. Mi-am cumpărat câteva lucruri de la ei de-a lungul timpului și am dat chiar și un retur (pentru că nu îmi plăcea cum îmi vine articolul respectiv) la care au reacționat foarte prompt iar comunicarea a fost fără probleme. Așa că este un magazin on-line pe care îl recomand.

Dată fiind dimensiunea subiectului raportându-ne la locație, nu iese în evidență niciun alt obiect vestimentar înafară de haină. O să vă spun, totuși, din ce este alcătuit tot outfit-ul (vizibil integral în prima fotografie):

Pe sub haină port o maletă de plasă animal print de la Bershka pe care nu am dat mai mult de 50lei.

În partea de jos avem o pereche de egări lucioși (material pe care îl puteți asemăna cu latexul) din NewYorker care au fost în jur de 80lei iar în picioare, o pereche de bocanci de la dEpurtat pe care promit să îi pun în evidență într-o ținută viitoare pentru că sunt minunați. Sunt butucănoși și deși mi-a luat ceva până să mă obișnuiesc cu ei pentru că  scot orice ținută din zona de eleganță, iarna asta i-am alternat cu cizmele cu toc și i-am purtat destul de mult.