A trecut și Moș Nicolae, deci suntem în linie dreaptă spre Crăciun și brad și globulețe și luminițe și tot! Abia aștept, săptămâna viitoare, să vă arăt ce fotografii am făcut săptămâna trecută și în ce locație (una nouă) dar cu același fotograf (rămânem fideli, că na). Acum, uitați-vă la frumusețile astea de fotografii și vorbim imediat de ținută.

Același Little Corner de pe strada Popa Soare nr. 68 ca în articolul trecut. Același fotograf genial, Bogdan Grigore, pe care îl cunosc de când aveam cred că 15 ani.

Chimono-ul negru de satin cu detalii de dantelă este de la H&M și m-a ajutat să creez atmosfera de seară liniștită de ajun în confortul casei. A fost 99.99 lei și îl gășiți și pe roz. Este elegant iar materialul fin dă senzația de “prețios”.

Pe dedesubt, deși nu se vede decât puțin într-una din poze, port un “neglijeu confecționat din plasă cu sutien push-up integrat de dantelă, cu cupe cu armătură, preformate și căptușite pentru a pune în valoare bustul și a crea un decolteu mai plin. Bretele înguste și reglabile, închizătoare cu copci la spate”, că să citez exact H&M-ul în ceea ce privește descrierea produsului.

Vă atașez mai jos fotografii ale celor două piese pentru a le vedea mai în detaliu.