Aveam în minte un cadru cu ținuta asta, undeva pe un gard în Herăstrău, făcând un balon mare din gumă. Ei bine, nici gardul din viziunea mea nu l-am găsit, nici guma nu am nimerit-o. Am înghesuit 4 Airwaves din care n-am reușit să scot decât balonașe care se spărgeau imediat și mi se lipeau de buze de abia le dezlipeam. Așadar, avem două cadre bune și o ținută lejeră de tot.

Topul nu are importanță, este unul negru simplu, iar cerceii sunt clasici, rotunzi, argintii, și unii dintre preferații mei. Vi i-am mai arătat acum câteva săptămâni, în articolul cu cizmele western.

Geaca de blugi scurtă, tăiată în partea de jos, cu mâneci bufante este de pe About You, de la Missguided și a fost 233.70 lei (prețurile sunt convertite din euro, de-aici zecimalele astea ciudate pentru noi).

Colanții de ciclism sunt de la Zara, dintr-un lycra lucios, foarte catchy. Nu mai știu prețul, dar genul ăsta de colanți se tot găsesc peste tot.

Adidașii de la Mohito au fost 169.99 lei și momentan sunt stoc epuizat, dar cine știe… Vă las aici link-ul, poate aveți noroc. Ultimul preț a fost chiar mai mic decât cel la care i-am luat eu.