În vacanța din Halkidiki din care ne-am întors acum câteva săptămâni, am purtat trei costume de baie, aproape fiecare piesă fiind achiziționată din altă parte, așadar, hai să vă spun de unde am luat fiecare articol!

 

– 1 –

Am căutat peste tot modelul acesta de sutien și l-am găsit, până la urmă, în NewYorker. Slipul este din Reserved iar combinația celor două modele este foarte avantajoasă pentru persoanele cu șolduri înalte, care vor să dea senzația de un trunchi alungit.

 

– 2 –

Costumul de baie este un set comandat de pe ZAFUL. Cred că fiecăreia dintre voi i-a apărut măcar o dată o reclamă cu privire la acest site. Ei bine, după ce am văzut articolele de fitness și swimwear comandate de Șerban Lorena de la ei, am făcut și eu prima comandă, printre piese făcând parte și costumul ăsta care, da, este exact ca în fotografiile de prezentare.

 

– 3 –

Sutienul din acest set este din Koton și poate fi purtat și pe umeri, ca un sutien normal, însă mie, personal, îmi place mult mai mult așa. La plajă l-am combinat cu un slip cu talie înaltă de la H&M iar într-una din serile din Halkidiki l-am purtat ca top, cu o pereche de pantaloni albi de in și pălăria oversised, din ultima fotografie, de la Reserved.