Ca să începem ca orice alt articol de fashion, port ultimele mele achiziții din garderoba de antrenament: o bustieră Reebok, un short cu strat dublu de la Under Armour și Nike-uri Revolution 5, pentru alergare.

Dar articolul de față a fost creat, de fapt, cu scopul de a vă spune de unde obișnuiesc să îmi cumpăr hainele pentru antrenament și ce articole am în “colecție”.

Când m-am apucat de sală, acum aproximativ doi ani și jumătate, nu aveam nici măcar o pereche de colanți. Am improvizat cu niște pantaloni de training în care muream de cald și cu maiouri ridicate pe post de bustieră. O prietenă mi-a spus să stau liniștită, pentru că în timp se vor aduna. Hainele de antrenament, zic. Și s-au adunat.

Am, la momentul actual, 10 bustiere, cinci perechi de colanți și două perechi de short-uri, dată fiind ultima perioadă în care ne-am tot antrenat pe teren. Cu toate astea, mă chinui să mă abțin din cumpărarea a orice face parte din articolele mai sus menționate atunci când dau de un magazin de profil.

Nu am fotografii cu toate și nici poze din sală nu prea găsesc prin telefon, însă o să vă las mai jos câteva fotografii cu produsele din on-line.

Ca firme, colecția mea cuprinde produse Adidas, Under Armour, Reebok, Nike, Lotto, H&M, Dechatlon, Marika, Zaful.

Așadar, de toate pentru toți, neavând vreo importanță firma atunci când mă apucă febra cumpărăturilor pentru echipamente.

Ca și magazine, pe lângă H&M, pe care îl știți, și Zaful, care este magazin on-line și pe care îl recomand, ca și magazine, deci, ne facem veacul prin Sportisimo, Hervis și în outlet-ul din Militari, iar trei dintre bustiere sunt de pe About You.