Fetelor, dacă tot a venit primăvara și ușor-ușor vom putea ieși din casă fără geci/paltoane/etc. pe noi, vreau să vă arăt astăzi un outfit care mie îmi place  foarte mult, în niște culori care mie îmi plac foarte mult și pe care îmi place să îl port fix așa, fără să îl acopăr cu ceva peste ca să îmi țină de cald.

First of all, ăsta este locul meu preferat de ieșit în București: Cișmigiu – Bistro la Etaj. Este în incinta hotelului Cișmigiu, îl gășiți ușor, și da, este tot în nuanțe de roz, alb, negru si auriu, potrivindu-se mănușă cu outfitul meu de astăzi.

Să trecem la ce port. Cizmele sunt cele maro de catifea, dEpurtat, pe care le-ați mai văzut în articolul “Basic” de la Conacul Domniței Ralu (mai nou, “Casa Timiș”).

Cămașa, H&M, 89,99, din țesătură moale, se incheie până jos cu nasturi în aceeași nuanță cu materialul și este extrem de vaporoasă și confortabilă. O găsiți pe mai multe culori la ei. Este o cămașă în stil clasic, o piesă basic pe care toată lumea ar trebui să o aibă în dulap.

Pantalonii legging în carouri sunt Zara și au fost 99,90 lei. La fel, îi găsiți în mai multe variante.