Haha, am dat de articolul ăsta în Drafts și mi-am adus aminte de entuziasmul cu care am scris despre unul dintre lucrurile care m-au bucurat cel mai mult în Cluj: outlet-urile. Între timp m-am lăsat și de cafea, dar recomandarea rămâne în picioare pentru consumatori.

Așadar, tbt summer 2018:

“Am ajuns în Cluj cu ținutele stabilite de acasă pentru cele cinci zile pe care urma  le petrec cu cea mai bună prietenă a mea care s-a stabilit acolo după ce am terminat liceul. În prima zi, însămi-am dat seama  nu are rost  fac poze cu hainele cu care pot face alte poze în București atâta timp cât am șifonierul lui Paty la dispoziție așa  mi-am construit alte ținute combinând ce aveam în valiză cu hainele ei. Aceasă fustă genială plisată, de piele camel de la Zara, nu îmi aparține dar este genială. Este luată dintr-un outlet din Cluj. Și   dau un mare pont. Stați,  scriu cu majuscule,  fiu sigură  vă sare în ochi:

DACĂ AJUNGEȚI ÎN CLUJ NU RATAȚI OUTLET-URILE!!!

Eu m-am oprit din cumpărat atunci când mi-am dat seama  nu mai încap hainele nici în valiza pe care mi-a dat-o Paty în plus pentru întoarcerea acasă. Găsiți lucruri calitative, de brand, la prețuri cu mult mai mici decât cele pe care le au aceleași produse în magazine. Întradevăr, unele pot avea mici defecte însăaveți de unde alege iar unele outlet-uri au și croitori care modifică si “repară” ce este defect, fără costuri suplimentare. O  revin cu câteva dintre lucrurile pe care mi le-am cumpărat din outlet-uri de la Cluj în articole viitoare, cu ținute în care port piesele respective.

Top-ul este unul simplu, de bumbac, de la Stradivarius, a fost în jur de 50 lei iar mocasinii i-am luat cu vreo 30 lei, dacă nu  înșel, la o soldare a celor de la Reserved.

Iar mai jos beau cafeaua mea preferată, Lavender Raf, de la Tucano. Try it! It’s a must!”