Un astfel de obiect vestimentar nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Elegantă, lăsând loc imaginației în combinarea ei cu diverse alte articole, astfel încât se poate încadra și într-o ținută casual, lejeră, dacă o combini cu teniși, fusta plisată peste genunchi este, din punctul meu de vedere, un must have. Eu prefer stilul elegant și nu aș purta niciodată o fustă (mai ales una de lungimea aceasta) fără tocuri. Mi se pare că scurtează mult prea mult piciorul. Am trei astfel de articole în garderobă: o fustă plisată peste genunchi roz pudră, de la Zara, pe care v-am arătat-o în articolul de la Castelul Cantacuzino, una neagră, de piele, de la Stradivarius, pe care, de asemenea, ați văzut-o într-unul dintre primele articole de fashion postate pe blog, și aceasta.

Culorile nu se încadrează neapărat în cromatica pe care eu am ales-o pentru contentul meu dar mi-a plăcut atât de mult efectul vizual al gradientului, încât nu a mai contat.

A fost 89,90 lei.

Cizmele sunt cele de la dEpurtat din care abia ies din momentul în care vine sezonul în care merg purtate iar maleta este una simplă, neagră, alt articol ce ar trebui să fie nelipsit din orice garderobă.