Aș fi început cu un outfit puțin mai elegant (care m-ar fi caracterizat mai mult) și cu niște fotografii ceva mai calitative însă am zis să iau pozele vechi la mână mai întâi și să va prezint niște obiecte vestimentare pe care le am în garderobă și care îmi plac foarte mult așa că, luând-o în ordine cronologică…

Una dintre obsesiile mele vestimentare de anul trecut a fost această geacă argintie de fâș. Am căutat peste tot una însă nicăieri nu găseam ceva care să corespundă cu ce îmi proiectasem eu în minte. Am luat la rând vreo două mall-uri din București, mall-urile din Ploiești, Balif-ul (ploieștenii cunosc acest magazin ca fiind locul de unde ne luam toți haine înainte să apară Afi și Shopping City, implicit înainte să avem acces la haine de brand în orașul nostru). Nimic. Am intrat întâmplător în mall-ul vechi (vorbesc din nou pe înțelesul celor ce cunosc Ploieștiul – înainte să apară mall-urile propriu-zise aveam în Ploiești un mall vechi și unul nou – Winmarkt – în centrul orașului – centre comerciale încă existente. Nu au magazinele pe care le găsim în adevăratele mall-uri; sunt doar magazine locale, fără nume sonore). Așadar, am intrat în mall-ul vechi într-un magazin care nu părea să aibă cine știe ce de oferit. Măricel dar atât. Haine cam de proastă calitate și dubios de ieftine având în vedere că nu era un SH. Însă, aveau geci argintii de fâș! Yas! It was all I needed! Preț? Din câte îmi aduc aminte, 115 lei (cred că era printre cele mai scumpe articole din magazin). Tot de-acolo mi-am luat și helanca pe care o port în fotografii. 15 lei.

Repet: nu cine știe ce calitate dar eu voiam geacă argintie. Surprinzător, a trecut un an și încă e purtabilă. Ba chiar nu prezintă vreo urmă de deteriorare vizibilă.

Blugii nu sunt atât de evidențiați în fotografie. Sunt niște blugi simpli de la Bershka (“cu push-up”). Iar cerceii… Cu ei este altă poveste. Sunt dintr-un magazin din acela tip “insulă” din Carrefour Orhideea (București). Cred că am dat vreo 15 lei pe ei (am avut o perioadă în care mergeam la sală în zonă și aproape în fiecare săptămână treceam o dată să îmi mai cumpăr o pereche de cercei de acolo).

Așadar, ca să avem și o concluzie, nu toate magazinele non-eye-catching sunt de trecut cu vederea. You can find something even in the most unexpected place.