Hai să începem cu locația: Palatul Cercului Militar Național – București

Și acum, că ne-am lămurit cu asta, să vă spun ce port:

Blugii cu efect uzat, talie înaltă ușor largă, care se strâmtează spre gleznă, sunt de la Bershka și îi gășiți la 159,90 lei. Au fost preferații mei vara asta. Au închidere în față cu fermoar ascuns sub fentă și nasture metalic. Sunt extrem de comozi.

Eșarfa este H&M și a fost 39,99 lei. N-am găsit-o on-line în nuanțele pe care le am eu, însă vă las mai jos două fotografii de prezentare ale celor de la H&M cu același imprimeu dar cu o cromatică puțin schimbată, ca să vă dați seama de textură. Eșarfa este din satin iar dimensiunile sunt 90×90.

Restul articolelor sunt Zara și avem așa:

Top mulat din amestec de poliamidă cu bretele late și dublură în zona pieptului. Îl gășiți la 39,90 lei și aveți șase variante de culori (ecru, bej, negru, alb, roz, kaki).

Pantofii sunt cei cu toc metacrilat pe care vi i-am prezentat în articolul dedicat lor (click aici).

Iar geanta… Geanta este una pe care mi-am dorit-o mult și care, la începutul sezonului, abia-abia se găsea prin magazine așa că a fost comandată on-line. Este o geantă transversală din lemn, cu design circular, confecționată manual, prevăzută cu închizătoare din piele și lanț auriu. Interiorul este căptușit și o gășiți la 149,90 lei. Este destul de micuță dar, dacă mă întrebați pe mine, de mega efect.