Ținuta asta îmi place foaaaarte mult și am pus-o aici pentru a vă arăta, în primul rând, sandalele (geaca o știți, blugii și cureaua la fel, iar geanta și topul au deja un articol scris special pentru ele ce va fi urcat pe blog puțin mai încolo – vă spun, momentan, doar că geanta este Aldo). Cerceii, pentru că și ei fac parte din outfit, sunt de la Sasimo. N-am salvat fotografiile de pe site, nu știu cum am omis, iar acum nu i-am mai găsit în stoc.

Sandalele, însă, ca să revenim la ele, sunt achiziție nouă din vara lui 2020 și sunt M.I.N.U.N.A.T.E!

Foarte comode! Superbe, dacă mă întrebați pe mine! Sunt de pe One Fashion Room și tocul este de 10 cm, gros, așadar, sandalele pot fi purtate o zi întreagă (am făcut-o, n-am avut probleme cu ele)! Eu am dat pe ele 129 lei, însă am văzut că le-au scăzut prețul la 89 lei.

Am avut o problemă vara asta cu această culoare, recunosc! Am cumpărat și am purtat camel (și maro-uri în general) mult.

Știu că deja a trecut vremea sandalelor și am dat-o de ceva timp pe ghete și cizme, însă trebuie să ne facem iarna car și vara sanie, nu? Nu m-am ferit niciodată să cumpăr articole de vară pe frig, sau invers. Așadar, dacă vă place ceva, go for it, indiferent de sezon. Poate când vine căldura nu mai găsiți ceva care să vă facă cu ochiul atât de mult.

Și ca să închei, locația este în Ploiești și o vânam de mult timp pe Diana să vină cu Iphone-ul ei care fotografiază extrem de wide, ca să pot prinde porțile cum trebuie. Liceul Caragiale, porțile de la stradă, 29 iunie.

Kisses!