Ca să trecem peste început rapid, clădirea este în Ploiești, vis-à-vis de catedrală, cumva perpendicular pe Casa Sindicatelor, iar blugii mei preferați și accesoriile de la Daniel Wellington sunt articole pe care le știți deja.

Așaaa, ce nu știți încă, sunt tricoul, adidașii și rucsacul, toate albe, integrându-se fiecare foarte ușor în orice ținută casual.

Tricoul este Zara și, fiind dintr-un material foarte vaporos cu care m-am simțit foarte bine, am luat să fie, din toate: unul alb, unul crem și două negre. Același model. Tricoul a fost 49.90 lei și ulterior l-am găsit undeva în jur de 30. Este din modal, are guler rotun și mânecă scurtă. Clasic.

Adidașii de la Reebok – Royal Glide Syn DV4615 White – i-am luat din outlet-ul Adidas de la Otopeni și sunt (ATENȚIE!) măsura 34.5! :)) Da, i-am luat de la copii. Și da, îmi sunt buni.

Rucsacul alb cel superb, pe care îl port obsesiv de când l-am luat, este de la Mohito, și din păcate nu îl mai au pe stoc. Poate, totuși, revine. Ca dimensiuni este de 19,5 x 10,5 x 25,5 cm, și este din poliuretan 100%. Îmi place foarte mult detaliile aurii!