Momentul în care am cumpărat rochia din H&M am probat-o cu gândul de a o poza într-un loc de poveste cu zâne așa că atunci când telefonul meu mi-a amintit că a venit perioada lavandei (pentru că am notat asta anul trecut când am sunat la Grădina de Lavandă când începuse deja recoltarea, deci tardiv), am avut deja cadrele în cap, cu rochia aceasta pe mine.

De când am cumpărat-o am gândit-o purtată ca în cadrele mele, nicidecum în felul în care ea a fost creată (v-am pus mai jos câteva fotografii ale celor de la H&M ca să înțelegeți la ce mă refer).

Rochia este mai lungă în spate, în față, măsura potrivită mie venindu-mi până de-asupra gleznei. Este din țesătură vaporoasă de lyocell și viscoză, cu guler tip tunică, deschizătură în V și nastruri ascunși pe toată lungimea din față. Mânecile sunt scurte, cu margini răsfrânte și cusute, cusătură încrețită în talie și fustă evazată și necăptușită, ceea ce o face destul de transparentă. Prețul ei este de 159,99 lei.

           

O puteți purta și clasic, cum o vedeți în fotografiile lor de prezentare, cu o pălărie, o curea în talie și niște cizme western… Sau cum vreți voi.

Locația am menționat-o mai sus: Grădina de Lavandă, Tipărești, Prahova. Intrarea este 10 lei de persoană, cu posibilitatea de a a sta oricât și a face câte fotografii vreți voi.

Nu am ascuns niciodată faptul că edit-ul face mult într-o fotografie iar cadrele de față nu fac axceptie.

Dacă aveți ocazia să vizitați un câmp de lavandă, mergeți neapărat! Înflorește, din câte știu, de maxim 3 ori pe an, în perioada mai-septembrie iar recoltarea începe după aproximativ trei săptămâni după înflorire așa că timpul este destul de limitat.