Suna prea interesant numele articolului, așa cum îl gășiți pe site-ul celor de la Zara, ca să nu îl folosesc în titlu. Așa știți și cum să căutați produsul.

Puloverul ăsta l-am luat la finalul verii, fiind total de acord cu faptul că un obiect vestimentar, dacă îți place, trebuie să îl cumperi chiar dacă nu este timpul, afară, să îl porți încă. Va veni și perioada lui iar dacă aștepți să îți cumperi ceva atunci când ai neapărată nevoie, cel mai probabil nu vei găsi. Cel puțin nu ceva să îți placă la fel de mult. Șansele sunt 50-50, să îmi retrag “cel mai probabil”-ul de mai sus. În orice caz, ați înțeles ideea. Îmi cumpăr ceva dacă îmi place, chiar dacă este vorba de un pulover în mijlocul căldurii din August.

Gulerul puloverului din tricot este rotund, mânecile sunt reiate și bufante de la cot înspre încheietură și îl gășiți la 129,90 lei în două culori: ecru și albastru deschis. Zara (ca majoritatea obiectelor mele vestimentare).

Tot Zara sunt și pantalonii legging pe care vi i-am arătat câteva articole în urmă (99,90 lei) și geanta din piele ecologică, cu bandulieră și detalii argintii (din sezonul trecut – dar cred că dacă aveți noroc, mai gășiți câteva articole pierdutie prin magazine).

Locația este stația de la Basarab.

See you next Sunday!