Așa o gășiți pe site așa că fugiți repede și căutați disponibilitatea în magazin dacă o vreți pentru că nu sunt multe articole disponibile. Este 199,90 lei iar compoziția este de 40% poliamidă, 35% in, 25% bumbac pe exterior iar dublura este 100% poliester. Eu, purtând XS, am luat ultima rochie existentă în București, din Promenada, ca să înțelegeți cât de repede dispare din magazine.

Am accesorizat-o cu o curea vintage de care uitasem complet până să probez rochia și să îmi fugă gândul instant la cureaua care stătea ascunsă într-un sertat, nepurtată de câțiva ani.

Cureaua și sandalele cu toc (veșnicele mele sandale argintii de la RLV luate acum 3 ani, de altfel perechea mea preferată de încălțăminte atunci când dă căldura), schimbă total stilul rochiei pe care, dacă o vedeți în fotografiile de prezentare ale celor de la Zara, vă duce cu gândul mai degrabă la o ținută lejeră, de vară, purtată simplu cu balerini, sandale joase sau chiar teniși (vă atașez mai jos și două fotografii de pe site ca să înțelegeți la ce ma refer).

Fotografiile sunt făcute în fața Hotelului Capitol de pe Victoriei, în inima Bucureștiului de către Georgiana Sparks (v-am lăsat un link pe nume către site-ul ei să-i vedeți munca).