Un “Full Zara Outfit” este, nu de puține ori, o alegere câștigătoare pentru mine. Recunosc faptul că majoritatea articolelor mele din garderobă sunt de acolo. Îmi plac tare. Este, cred, de fapt nu “cred”, ci “sigur”, magazinul meu accesibil preferat din partea de fashion.

Zilele trecute am fost în vizită la Tucano Coffee și le-am încercat noutățile: Shaka Mocktails. Vă povestesc puțin de ele și trecem apoi rapid la ținută, pentru că se leagă cumva.

Shaka Mocktails, după cum spuneam, sunt două cocktail-uri fără alcool, unul pe bază de cafea, caramel, zmeură și grapefruit și altul conținând o infuzie de două ceaiuri (albastru și galben-pe bază de muștețel) + semințe de chia. The Mocktails te teleportează pe valurile mării, având tematica principală surfing-ul. Care e treaba cu valurile și surfing-ul, vă spun imediat.
Denumirea de “Shaka” provine din limbajul semnelor prin care comunică surferii și semnifică un salut, “Aloha” în Hawaii sau faptul că e timpul de a lua o pauză (hang loose). This is the sign, you all know it, dar sigur nu știați ce înseamnă:🤙🏼
Ținuta, cu rochia vaporoasă, lungă, cu volum de la Zara și sandalele joase de tip șlapi din piele, tot de la Zara, mă duc, pe mine, cel puțin, direct pe plajă. Am adăugat un colier de scoici luat de pe o plajă din Halkidiki acum doi ani and this is it!
Pentru a lua cele două articole mai sus menționate pe rând, începem cu rochia (vă las codul din site aici; e mai ușor să găsiți articolele așa; nu știu de ce nu m-am gândit la asta până acum: 6929/201). Rochia lungă, cu decolteu în V și bretele ajustabile, este din colecția actuală și momentan o găsiți cu 159,90 lei.
Hai să vă citez, rapid, ce scrie pe site-ul Zara de materialul din care este confecționată rochia – săriți peste ce scriu acum între ghilimele if it’s too much, dar mie mi s-a părut foarte tare originea țesăturii:

“JOIN LIFE

Care for fiber: minimum 75% Lenzing™ Modal.

Lenzing™ Modal este o fibră produsă de Lenzing în Austria, cu materii prime și tehnologii care reduc impactul asupra mediului al proceselor de producție.

Această fibră este obținută folosind lemn, în principal de fag, din păduri gestionate în mod mai sustenabil, unde arborii sunt cultivați în mod controlat și cu programe care garantează reîmpădurirea. În plus, producătorul acestei fibre este calificat ca „green shirt” în Hot Button Report creat de organizația non-profit Canopy, garantând că sunt protejate pădurile primare și în pericol de dispariție.

În plus, în procesul său de producție sunt utilizate tehnologii care respectă parametrii privind consumul și gestionarea mai responsabilă a energiei, apei și reducerea emisiilor de CO2, stabilite de Uniunea Europeană.”

Sandalele tip șlapi sunt în categoria “Sales”, la 99.90 lei. Au un lanț auriu decorativ foarte drăguț, iar “tocul” și vârful sunt pătrate. Here is the code – 1610/710. Eu le vânez de ceva timp. Le-am tot pus și scos din coș de câteva ori. Înălțimea tălpii este de 1,1cm și branțul tehnic flexibil obținut din spumă compusă din latex, le fac super comode, contrar așteptărilor atunci când vezi rigiditatea tălpii. Am mers eu o zi întreagă cu ele, am condus, and all good. Nicio bătătură la prima purtare, nicio durere de picioare, nimic.
Colierul, v-am spus, este de pe o plajă din Halkidiki, Grecia. Este simplu, clasic. Iar cerceii sunt Stradivarius, de ei uitasem complet. Nu mai există în stoc nici în magazine nici online nici nicăieri. Am vrut să îmi mai iau un set – se oxidează și nu voi mai putea să îi port mult. Sunt cerceii mei preferați de vara asta și nu i-aș mai da jos. Mi se pare că dau perfect împreună. Mai sunt pe lângă ei doi cercei rose gold mici de la Daniel Wellington, dar vi-i prezint în alt articol, când îi vedeți mai de-aproape. Și na că nu-i outfit full Zara până la urmă. Accesoriile sunt din alte părți (mai am și trei brățări de picior de la Koton la glezna stângă, dar nu se văd în fotografia cu ținuta integrală, așa că nu v-am povestit de ele – apropo: am o obsesie pentru brățările de picior sezonul ăsta).
Trei lucruri am să vă spun pe final de articol:
  1. Noua colecție de la Zara merită verificată;
  2. Sale-urile se apropie de final, așa că mergeți pe site sau pe aplicație și profitați. Sunt reduceri mari de tot;
  3. Trebuie neapărat să încercați Mocktail-urile de la Tucano Coffee, mai ales pe cel roșu, cu shot de espresso, caramel, grapefruit și zmeură.

See you next Sunday! Pregătesc de postat cinematicul de la cununia și vlog-ul de “behind the scenes”, așa că urmează și articolul de fashion aferent. Stay tuned here.

Kisses!