Un top transparent nu denotă în niciun caz vulgaritate dacă este folosit în ținuta potrivită, cu un alt top (în cazul de față unul balconette, de dantelă) pe dedesubt, încadrat într-o ținută, de altfel, all black, ca cea de față, cu pantaloni lungi, cercei statement și o pereche de botine de toamnă.

Dar hai să le luăm pe rând.

Topul, de un roz pudră discret, cu închidere la spate prin intermediul unui nasture la baza gâtului și mâneci bufante, este din colecția de toamnă de la Zara și îl gășiți la 99,90 lei. Nu am stat deloc pe gânduri când l-am zărit în magazin. Trebuie avută mare grijă la depozitarea, curățarea și “manevrarea” lui la îmbrăcat/dezbrăcat. Voalul din care este confecționat este extrem de subțire și puteți rupe topul foarte ușor.

Pantalonii legging, cu talie medie și nasturi decorativi, buzunare false și închidere laterală cu fermoar, sunt tot Zara și sunt la același preț ca și topul.

Cerceii sunt din colecția trecută, aparținând aceluiași brand, dar pe  Pursehuit gășiți unii care îi imită foarte bine.

Botinele sunt dEpurtat, imitație de piele întoarsă, toc gros de 10cm, 159 lei. Foarte comode.

Pozele sunt făcute la Ateneul Român, la coloane, iar mai jos vă las trei fotografii tip portret ca să puteți admira mai bine minunăția de top care este, după părerea mea, vedeta ținutei de astăzi.