O vedeți peste tot.  Cred că este cea mai des-întâlnită geacă din iarna trecută, lucru ce s-a menținut și iarna asta pentru că cei de la Zara încă o au în stoc.

Nu sunt genul de persoană care își cumpără ceva pentru că “se poartă” chiar dacă nu îmi place, de altfel, nici nu sar peste obiecte vestimentare care îmi plac pentru că “le are toată lumea”. Așadar, geacă asta o am și eu (a trebuit să o desaturez pentru Instagram pentru a-mi păstra cromatica; un feed ordonat cere sacrificii).

Și vreau să vă spun că își merită banii (299.90 lei mai exact) pentru că este extrem de călduroasă și, după cum se poate vedea, având în vedere că o am din iarna 2017-2018, nu ține doar un sezon, materialele folosite fiind calitative.

P.S.: Știu că am spus inițial că voi lua fotografiile din Instagram în ordine cronologică însă mi-am dat seama că nu are rost să trec deja la haine de primăvară (cele ce urmau, verificându-mi feed-ul) și să sar peste cele din sezonul în curs, doar pentru a le lua într-o ordine anume. Presupun că vă interesează mai mult ce puteți purta în momentul de față, uitându-ne la vremea de afară, decât să visați la primăvara pe care suntem nevoiți să o mai așteptăm puțin.