Îmi place mult albul, la fel cum îmi plac nuanțele de nude și, concluzionând, ținuta asta îmi place mult.

Topul alb, scurt, cu decolteu în v și închidere frontală cu nasturi căptușiți, este de la Zara și a fost 49.90 lei. Este, deși S, destul de lărguț și stau cu grijă atunci când îl port. Trebuie neapărat să modific ceva la el, să găsesc un artificiu, să nu mai pice umerii atât de rău. Aici Zara, se pare, nu prea a nimerit mărimile.

Pantalonii scurți largi de la H&M au fost și ei jos la preț: 39.99 lei. Din țesătură vaporoasă de viscoză, talie înaltă și elastic lat în partea din spate, sunt extrem de comozi, iar la lungime nu sunt atât de scurți pe cât par din cauza taliei. Au pliuri în partea de sus și buzunare laterale diagonale.

Sandalele sunt căutate și răscăutate pe net pentru că găsisem modelul, dar nu și mărimea, pe Reverse. Le-am luat de pe modlet.ro în final și au fost 99.90 lei. M-au cam chinuit la început, dată fiind mărimea puțin mare (36, când eu port 35 în general, dar nu există mereu numărul ăsta la încălțăminte așa că mă reprofilez la 36 deseori); revenind, m-au chinuit puțin din cauza mărimii și a platformei de 8.5 pe care, până am învățat să o “manevrez” mi-a fugit glezna de câteva ori. Sperasem ca, fiind talpa dreaptă, practic, nu vor fi probele. A fost nevoie de puțină grijă, totuși, deci nu alergați pe genul ăsta de platformă. Sunt mai multe culori pe site. Uitați aici link-ul.

Cerceii cei minunați sunt de la Oana Savu Creations, lucrați manual. O găsiți pe Instagram fix așa: Oana Savu Creations.