Combinația asta de culori extrem de feminină și delicată cumva (asta este cuvântul care mi se pare că o caracterizează cel mai bine) este una dintre combinațiile mele preferate.

Cerceii sunt de pe Pursehuit, un site de bijuterii pe care îl frecventez on-line și de pe care mi-am cumpărat o grămadă de piese statement așa că vi-l recomand cu toată încrederea. Cerceii sunt destul de ușori, luând în considerare mărimea lor. Îmi place să îi port cu părul prins ca să poată fi puși în evidență. Las la finalul articolului două poze in care ii puteți vedea mai in detaliu.

Topul este de la Stradivarius. Prețul nu îl mai știu. Având în vedere culoarea și materialul, se murdărește destul de repede. Dar este de efect și versatil, astfel încât îl putem folosi și în ținutele elegante și în cele casual.

Pantalonii sunt efectiv minunați!

Sunt Bershka și au fost aproximativ 120 lei. Mi-am cumpărat același model și pe negru, atât de mult îmi plac. Materialul e vaporos și nu necesită călcare. Fiecare crac al pantalonului este despicat în ambele părți până aproape de genunchi (nu se poate vedea în fotografia de față așa că va trebui să mă credeți pe cuvânt).